Start evenement:

  • Van: 24 februari 2019
  • Tot:
  • Begintijd: 19:00 uur
  • Eindtijd: 22:00 uur

Geplaatst door:

beheerder

Categorieën

Reacties

reactie(s)

bedrijfscompetitie

 

 

Netwerkcompetitie bedrijven TV VEGO 2019

Bedrijfsleven opgelet! Na vele succesvolle edities, start TV Vego dit jaar weer met een zakelijk tennisevent op de vrijdagavond. De netwerkcompetitie is dé ideale mogelijkheid voor ondernemers en netwerkers uit het bedrijfsleven om op een informele manier in contact te komen met andere bedrijven uit de omgeving. Tijdens deze competitie staan gezelligheid en ontspanning centraal en is er volop de ruimte om te netwerken.

Per avond worden er 2 wedstrijden van een uur ingepland tussen 19.00 en 22.00 uur. Er wordt gespeeld in dubbelspel (HD/DD/MD). Er zijn 2 spelers per team waarvan de speelsterkte kan/mag verschillen. KNLTB- en DLTC-lidmaatschap is niet vereist.

Speelavonden:
- Vrijdagavond 5 april

- Vrijdag avond 7 juni
- Vrijdagavond 28 juni
- Vrijdagavond 5 juli
- Vrijdagavond 12 juli

- Vrijdagavond 19 juli

Ben je verhinderd, dan mag je een vervanger sturen.

Het inschrijfgeld voor seizoen 2019 bedraagt € 150,00 per dubbelkoppel. Inschrijving van meerdere teams (koppels) per bedrijf is mogelijk.
Vrijdagavond 19 juli is de afsluiting inclusief een BBQ voor 2 personen. Uiteraard mogen er meer mensen deelnemen maar hiervoor wordt dan extra gerekend (hierover later meer).

Vragen of inschrijven?
Heb je nog vragen of wil je alvast teams inschrijven?  Stel je vraag of meld je aan via secretariaat@tvvego.nl. Vergeet niet te vermelden wie er in de teams deelnemen (naam en geslacht), wat de speelsterkte is (indien bekend) en of er verhinderingen zijn.

Schrijf je in vóór 25 maart aanstaande!

Reacties: