Bericht van Gelre Tennis - Jörgen ten Hove

Geplaatst op:

zondag 22 maart 2020

Geplaatst door:

beheerder

Categorieën

Reacties

reactie(s)

Bericht van Gelre Tennis - Jörgen ten Hove

Wat een bijzondere, maar vooral vervelende situatie hebben we dit tennisseizoen. We hebben de winter niet fatsoenlijk kunnen afsluiten, maar aan deze situatie kan niemand wat doen. De meeste trainingen van afgelopen winter waren klaar of er stond nog 1 inhaalles. Deze komen nu te vervallen, aangezien dit echt een overmacht situatie is. Het is niet anders, Joey heeft deze winter echt zijn best gedaan.
Ik kan ook niet anders zeggen dan, dat ik hoop dat we snel weer kunnen gaan tennissen. Ik heb mijn bedenkingen of we na ‪6 april‬ wel kunnen starten, ik ga hier nu wel vanuit. De competitiestart is verplaatst naar begin mei, met een uitloop naar eind juni. Ik vraag mij dan af hoe dat gaat met de toernooien die na de competitie starten. De KNLTB zal zich daar nog over buigen en dan met een verklaring komen. 
Uiteraard is dit allemaal heel vervelend voor ons tennissers, maar de mensen die getroffen zijn met het virus zijn er nog veel slechter aan toe. Laten we ook zien dat we proberen gezond te blijven, niet alleen voor ons zelf maar ook voor onze omgeving. Net als vele anderen die niet kunnen werken, is het ook erg vervelend voor ons als tennistrainers, die als zelfstandigen nu geen inkomen hebben.
Rest mij nog om iedereen sterkte te wensen in deze “unheimische” tijden en natuurlijk Joey, met zijn nieuwe start als zelfstandig ondernemer, heel veel succes te wensen.
Blijf gezond en tot snel op  TC Vego.

Gelre Tennis

Jörgen ten Hove

Reacties: