Nieuw sponsoren

Geplaatst op:

woensdag 05 september 2018

Geplaatst door:

beheerder

Categorieën

Reacties

reactie(s)

Nieuw sponsoren

Nieuwe bordsponsoren voor TV VEGO !

De oplettende kijker had de nieuwe borden langs de banen vast al zien hangen.
Met Benzinestation Avia , vloerenbedrijf De Houtkubus, Boers Makelaars en schoonmaakbedrijf van Tongeren hebben we weer 4 nieuwe bordsponsoren voor de komende 3 jaar.
Benzinestation Avia is al jaren gevestigd aan de Oude beekbergerweg. Men kan er terecht om goedkoop te tanken en ook om uw auto stralend schoon te laten maken in de wasstraat. Met het  unieke spaarsysteem bepaal je zelf waarvoor je spaart. Bijv. voor cadeaubonnen van een groot aantal winkelketens. Je kunt er ook sparen voor TV VEGO middels een speciale clubspaarkaart !!
De Houtkubus, gevestigd aan de Arnhemseweg, staat al meer dan 50 jaar voor kwaliteitsvloeren van hout, pvc en laminaat. Daarnaast levert men onderhoudsproducten voor allerlei materialen. Men heeft een prachtige showroom en ook op de site laat men graag zien wat men de afgelopen jaren allemaal geleverd heeft. Men heet u van harte welkom voor vakkundig advies. Voor meer info houtkubus.nl .
Boers Makelaars, gevestigd aan de Regentesselaan, is een professionele makelaar voor aan- en verkoop van uw woning. Ons lid Gerben Esenbrink is hier werkzaam. Boers Makelaars is een vertrouwde makelaar die zich inleeft in uw situatie en de woningmarkt door en door kent. Maar ook een makelaar die met beide benen op de grond staat. Gedegen en slagvaardig voor u te werk gaat met oog voor realiteit. Voor u onderhandelt tegen de juiste prijs en de meest optimale voorwaarden. Een makelaar die gaat voor het beste resultaat. De lijnen zijn kort en de communicatie is bij voorkeur informeel. Ook kan men hier terecht op het gebied van taxaties. Voor meer info boersmakelaars.nl .
Ook met eigenaar Bennie van Tongeren van Van Tongeren Schoonmaak hebben we een 3-jarge bordovereenkomst gesloten. Een perfecte schoonmaakpartner voor vloerenonderhoud, glasbewassing en schoonmaak. Een bedrijf dat sinds 1994 staat voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwen. Kijk voor meer info ook eens op vantongerenschoonmaak.nl .
Welkom als sponsor van TV VEGO !

            

 

Reacties: