Oliebollenactie

Geplaatst op:

woensdag 14 november 2018

Geplaatst door:

beheerder

Categorieën

Reacties

reactie(s)

Oliebollenactie


Oliebollenactie Tv Vego

Met smikkelen en smullen de clubkas vullen!

Geld verdienen voor de club was nog niet zo gemakkelijk. Want wie koopt er voor oud en nieuw nu geen oliebollen, als goede bodem voor een gezellige avond. Wij spelen hier graag op in met een oliebollenactie. En deze zijn niet alleen overheerlijk, maar ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd.

Met de nieuwe bakker op het Schubertplein, bakker Breden, hebben we een goede deal gesloten. Zij sponsoren onze vereniging waardoor wij voor een mooi bedrag oliebollen en weihnachtsstollen mogen aan te bieden. Een groot deel van de opbrengst komt ten goede aan Tv Vego waarvoor wij volgend jaar weer leuke activiteiten kunnen organiseren.

Prijzen
- 10 oliebollen voor € 8
- Weihnachtsstol (extra groot, 1 kilogram, gevuld met spijs) voor maar  € 12,50

Help jij mee verkopen?
Ook al zijn de oliebollen en stollen van Breden om je vingers bij af te likken, ze verkopen zichzelf niet. Daarom hebben we jullie hulp in de komende tijd hard nodig. Aan jullie de vraag om oliebollen en of weihnachtsstollen te verkopen aan buren, kennissen, vrienden en familie (opa’s en oma’s, ooms en tantes). Mocht je niet willen of kunnen verkopen, maar wel die overheerlijke oliebollen of stol willen bestellen, dan kun je ook helpen door ze te bestellen via de lijst in het clubhuis. In dat geval kun je betalen bij het ophalen van de bestelling.

Bakkerij Breden stelt voor degene die het meeste verkoopt een slagroomtaart voor 8 € 10 personen beschikbaar. Een smakelijke prijs dus. En een hele goede reden om mee te doen en zoveel mogelijk aan de man te brengen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Bestellen: De bestellijst vind je in het clubhuis, ontvang je per mail en/of krijg je van je tennisleraar. Hierop kun je je verkopen invullen. Het is de bedoeling dat de koper bij jou contant afrekent bij het plaatsen van de bestelling. Op donderdag 20 december van 18.30 – 20.00 uur, vrijdag 21 december van 18.30 – 20.00 uur en op zaterdag 22 december van 13.00 – 14.30 uur kun je het formulier samen met het geld inleveren bij Vego (Carolien Spruit en Eric van Bruggen staan klaar om de ingevulde lijsten in te nemen). Weet je op voorhand dat dit niet gaat lukken, dan kun je contact opnemen met Eric van Bruggen om een ander moment af te spreken.

Bestelling ophalen: De oliebollen en weihnachtsstollen kunnen op 28 of 29 december tussen 10.00—12.00 uur bij Vego worden opgehaald. Als je ervoor kiest dat de koper het zelf ophaalt, dan is het belangrijk dat je op de bestellijst invult of de koper dit op 28 of 29 december gaat doen. Als je het zelf wilt ophalen en aflevert bij de koper, dan geef je dit aan samen met de datum waarop jij de bestellingen komt ophalen en aflevert bij de koper(s).

Vragen? Heb je vragen over de actie? Of heb je geen bestellijst ontvangen of wil je er een extra? Neem dan contact op met Eric van Bruggen (06 14 30 51 92).

Laat de euro’s voor Vego rollen 
verkoop zoveel mogelijk oliebollen en weihnachtsstollen!

Reacties: