(V)echtparencompetitie 2018

Geplaatst op:

dinsdag 06 november 2018

Geplaatst door:

beheerder

Categorieën

Reacties

reactie(s)

(V)echtparencompetitie 2018

V(EGO)echtparencompetitie 2018

We kunnen met z´n allen weer terugkijken op een geslaagd seizoen van de echtparencompetitie. Op zondag 7 oktober j.l. vond de traditionele slotdag plaats, waarbij naast de nodige spannende laatste wedstrijden ook weer een uitgebreid buffet voor alle deelnemers plaats vond.

Door een iets gewijzigde opzet hebben dit jaar twee grote in plaats van drie kleinere poules gespeeld, waardoor een groter aantal wedstrijden over het seizoen verdeeld moest worden.

Zoals elk jaar waren er ook weer een aantal paren, die de laatste weken voor de slotdag nog gauw even 3 of 4 wedstrijden moesten inhalen, waaronder de organisatoren zelf! Gelukkig was het weer zodanig goed, dat dat verder geen problemen heeft opgeleverd.

Na de onbedreigde overwinning van vorig jaar door Danny de Harder en Jolanda Schimmel gaven zij aan dit jaar graag weer mee te willen doen, maar niet om de prijzen te willen strijden. Hierdoor was de titelstrijd in de A-poule weer helemaal open. We weten niet of dat er iets mee te maken heeft gehad, maar er meldden zich drie nieuwe paren aan, die uiteindelijk op plaats 1, 2 en 3 van de A-poule zijn geëindigd! Kenners van de vechtparencompetitie weten natuurlijk, dat het niet primair om de prijzen gaat, maar om de gezelligheid – al mag er fanatiek gesport worden, wat ook zeker gebeurd is.

Uiteindelijk zijn Patrick en Ilse Elbersen als glorieuze winnaars van de A-poule in het zonnetje gezet.

Ook in de B-poule was het tot het laatst spannend: Herman en Karin Kok gingen er met de felbegeerde beker vandoor en kunnen zich opmaken voor een ‘zwaar’ seizoen in de A-poule volgend jaar. De bijgevoegde spreadsheets laten alle uitslagen en standen zien.

Alle deelnemers bedankt voor opnieuw diverse avonden tennisplezier en tot volgend jaar!

Annemarie Leuverman en Peter Wiggers

Pb.wiggers@planet.nl

 

Reacties: