Winterglow -> Schrijf je nu in

Geplaatst op:

maandag 28 september 2020

Geplaatst door:

beheerder

Categorieën

Reacties

reactie(s)

Winterglow -> Schrijf je nu in

“VEGO winterglow”

We leven in onzekere tijden, vanwege de dreiging van het coronavirus worden er waarschijnlijk geen algemene activiteiten georganiseerd, waar je je vertier kunt halen. Het zou zo maar kunnen dat dit een lange (koude/eenzame) winter gaat worden. Om de verveling beetje te doorbreken, organiseert TV VEGO de komende winter het WINTERGLOW (mix) tennis. Een aantal zondagmiddagen in de winter periode (november t/m februari) een simpel, maar leuk toernooitje spelen, we proberen op speelsterkte in te delen. Iedereen (v.a. 18 jaar) mag daaraan meedoen om fanatiek en gezellig met elkaar tijdens deze donkere maanden te tennissen en nadien gezamenlijk een drankje te doen. Ieder KNLTB lid kan mee doen (d.w.z. eventueel ook van andere verenigingen). Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer vreugde en we sponseren de club hiermee.

Speeldata

  • 2020:  zondag 15 november en zondag 13 december;
  • 2021: zondag 17 januari en zondag 14 februari. Zondag 21 februari is de reserve dag. Het toernooi willen we afsluiten met een buffet. De inschrijving/betaling hiervoor is na de 3e toernooidag.

Speeltijden
1e ronde: 13.00 – 14.15 uur;
2e ronde: 14.30 – 15.45 uur.

Bij veel inschrijvingen zal er op afwijkende tijden gespeeld worden b.v. 11.30 – 12.45 en 16.00 – 17.15 uur.

Wedstrijd uitvallen
Mocht het weer spelbreker zijn (regenen en/ of sneeuw), dan vervalt die dag. Er hoeft ook niet ingehaald te worden. De wedstrijdleiding beslist hierover.

Verhindering
Je mag geen verhindering op eerder genoemde data hebben. Wel kan de commissie kijken of er geschoven kan worden met tijden. Noteer alvast deze zondagen in je agenda.

Inschrijving / Inschrijfgeld

Het is een mix toernooi. Men kan als mix- koppel inschrijven of als individu. Dan zal de commissie bij een individuele inschrijving er een koppel van proberen te maken. Je kunt je inschrijven via mail van Peter Bosch (peteringe@planet.nl). Dit kan tot 31 oktober 2020. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per persoon, contante betaling op de 1e toernooidag.

Reglement
De commissie zal de poule-indeling (op sterkte) maken. Op de laatste zondag zullen er finales gespeeld worden. Een wedstrijd bestaat uit 2 sets. Bij een stand van 5- 5 in een set zal er een tiebreak gespeeld worden. Elk koppel die 5 punten heeft behaald, krijgt 1 punt. Het koppel die 6 games heeft, krijgt 2 punten. Heb je 4 of minder games behaald, dan krijg je 0 punten.

Vertier in het clubhuis
Tijdens de wedstrijddagen zal er enig vertier zijn in het clubhuis, denk hierbij aan darten en sjoelen. Niet tennissende partners/kinderen zijn hartelijk welkom. Voor de inwendige mens zal er voldoende te halen zijn o.a. soep en glühwein.

Reacties: