bardiensten

 

 

Bardiensten TV Vego 2019.

 

Zoals jullie wel gemerkt hebben werkt het oude JIBA-afhangbord niet meer. De KNLTB heeft afgelopen jaar besloten over te stappen naar een nieuw systeem. Dus ook voor Vego betekent dit een verandering. Inmiddels is dit systeem in werking en kun jezelf als lid je geplande diensten in zien en wijzigen. Wel kun je nu inloggen op: https://www.allunited.nl

 

Log-in met je emailadres en/of bondsnummer en je wachtwoord. Heb je geen wachtwoord, dan ontvang je een tijdelijk wachtwoord, waarmee je kunt inloggen. Dit kun je daarna aanpassen naar een eigen gekozen wachtwoord.

Eenmaal ingelogd zie je in het midden van deze pagina al jou gegevens m.b.t. het lidmaatschap van  Vego. Aan de linker kant is het menu met meerdere opties te zien. Hierin vind je o.a. de gegevens over jouw lidmaatschap bij Vego en het Diensten rooster.

 • Home
 • NAW gegevens
 • Privacy instellingen
 • Beëindigen lidmaatschap
 • Diensten rooster
 • Uitloggen

 

 

 

 

Aan de rechter kant van het scherm zie een balk met de tekst “ Klik voor hulp” .


Inmiddels zijn de meeste data van de activiteiten voor volgend jaar bekend en is het schema open gezet.

Om jouw diensten te plannen, in te zien of te wijzigen klik dan op: Diensten rooster

 

 

 

 

 

Algemene informatie

 1. Je bent als lid van TV Vego verplicht om 3 bardiensten per jaar  te draaien voor de vereniging. Dit geldt voor alle leden van 18 jaar en ouder.
 2. Je kunt vrijgesteld worden van bardienst als je andere werkzaamheden voor de vereniging verricht. De lijst van leden met bardienst vrijstelling wordt samengesteld door het bestuur.
 3. Indien je, zonder geldende reden, niet komt voor jouw ingeplande bardienst, krijg je een boete van         € 30,- per niet nagekomen bardienst.
 4. Toernooien: zie voor alle toernooien de activiteitenkalender op www.tvvego.nl

 

 

 

 

Inroosteren

 1. De online inschrijving voor het barrooster 2019 is nu geopend.
 1. Je dient jezelf uiterlijk voor de pasjesmiddag van vrijdag 20 maart as. online te hebben ingeroosterd voor drie bardiensten.
 2. Heb je op 20 maart jezelf niet ingeroosterd, dan zal TV Vego je uiterlijk op 1 april 2019 inplannen op drie willekeurig gekozen bardiensten. Je dient zelf te kijken wanneer je bent ingedeeld. Mochten deze data je niet uitkomen, dan ben jezelf verantwoordelijk voor het omruilen van jouw bardienst(en).
 3. De Bar Commissie verzoekt iedereen zoveel mogelijk in te roosteren tijdens toernooien en/of competitie. Door een goede bezetting zal er extra omzet gegenereerd kunnen worden.
 4. Na het compleet maken van het barrooster zal er een origineel van het barrooster achter de bar in het clubhuis komen te liggen.
 5. Natuurlijk is het mogelijk om bardiensten te ruilen. Dit dient je zelf te regelen. Mocht je een bardienst geruild hebben met iemand, dan verzoeken wij je deze wijziging te noteren op het origineel van het barrooster., die achter de bar ligt. Tevens dien je bij een bardienst ruil een e­mail met de gewijzigde gegevens te sturen naar barteam@tvvego.nl
 6. Een ingeplande bardienst kan voor jou geen verrassing zijn. Je krijgt automatisch één week en één dag voor jouw bardienst een standaard e­mail, waarin je wordt herinnerd aan jouw bardienst. Uiteraard is deze melding alleen mogelijk indien je een geldig e­mailadres hebt ingevuld.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Barteam.