bardiensten

 

 

Beste Vego leden.

Het nieuwe bardienst-rooster voor het jaar 2018 staat open en is te vinden op bardienst planner van het KNLTB Afhangbord of via de site van TV Vego. Met deze bardienst planner is het mogelijk om jezelf eenvoudig via het internet op bardiensten in te schrijven.

Inschrijven voor het tennisseizoen 2018 is nu geopend. Het barrooster loopt van dinsdag 2 januari 2018 t/m vrijdag 28 december 2018.

Ga naar bardienstplanner op www.jiba-afhangbord.nl om je voor tenminste 3 bardiensten voor 2018 in te schrijven (of om je inschrijving na te kijken).

  • Instructie voor het inschrijven op bardiensten (pdf bestand)
  • Download hier het meest recente pdf-bestand van het barrooster via het Afhangbord (inloggen noodzakelijk)
  • Wachtwoord kwijt? Vraag een nieuw wachtwoord aan op deze pagina.

 

Algemene informatie

1.            Je bent als lid van TV Vego verplicht om tenminste 3 bardiensten per jaar te draaien voor de vereniging. Dit geldt voor alle leden van 18 jaar tot 80 jaar.

2.            Indien je niet komt, zonder geldende reden, op de voor jouw ingeplande bardienst, dan zullen we je een sanctie van € 30,- per niet nagekomen bardienst in rekening brengen.

3.            Je dient er zelf voor te zorgen, dat er een geldig e­mailadres is ingevuld in jouw KNLTB Afhangbord profiel. Is dit niet het geval, stuur dan het juiste e­mailadres door naar ledenadministratie@tvvego.nl  Het niet hebben van een geldig e­mailadres in het KNLTB Afhangbord profiel houdt niet in dat je geen bardienstplicht hebt.

4.            Ook op officiële feestdagen, m.u.v. de kerstdagen en nieuwjaarsdag gaan de bardiensten meestal gewoon door.

5.            Toernooien: zie voor alle toernooien de activiteitenkalender op www.tvvego.nl

 

Inroosteren

1.            De online inschrijving voor het barrooster 2018 is nu geopend. Dit gebeurt via het KNLTB Afhangbord www.jiba-afhangbord.nl

2.            Je dient jezelf uiterlijk voor de pasjesavond van vrijdag 30 maart as. online te hebben ingeroosterd voor drie bardiensten.

3.            Heb je op deze datum jezelf niet ingeroosterd, dan zal TV Vego je vanaf 1 april 2018 inplannen op drie willekeurig gekozen bardiensten. Je dient zelf te kijken wanneer je bent ingedeeld. Mochten deze data je niet uitkomen, dan ben jezelf verantwoordelijk voor het omruilen van jouw bardienst(en).

4.            De Bar Commissie verzoekt iedereen zoveel mogelijk in te roosteren tijdens toernooien en/of competitie. Door een goede bezetting zal er extra omzet gegenereerd kunnen worden.

5.            Na het compleet maken van het barrooster zal er een origineel van het barrooster achter de bar in het clubhuis komen te liggen.

6.            Natuurlijk is het mogelijk om bardiensten te ruilen. Dit dient je zelf te regelen. Mocht je een bardienst geruild hebben met iemand, dan verzoeken wij je deze wijziging te noteren op het origineel van het barrooster., die achter de bar ligt. Tevens dien je bij een bardienst ruil een e­mail met de gewijzigde gegevens te sturen naar barteam@tvvego.nl

7.            Een ingeplande bardienst kan voor jou geen verrassing zijn. Je krijgt automatisch één week en één dag voor jouw bardienst een standaard e­mail, waarin je wordt herinnerd aan jouw bardienst. Uiteraard is deze melding alleen mogelijk als je een geldig e­mailadres hebt ingevuld in je KNLTB Afhangbord profiel.

 

Help – hoe draait ik een bardienst

1.Mocht je nog niet weten hoe een bardienst werkt, dan geeft de Bar Commissie op de volgende data een instructie.

Vrijdag 30 maart, tijdens de pasjesavond, vanaf 19.00 uur. Dit keer bij Intersport.

Bovendien kunnen we je op deze avond helpen met het plannen van jouw dienst.

Tevens ligt er achter de bar een map waarin je alle instructies nog eens na kunt lezen.

 

Wat te doen bij slecht weer

Vanwege de banen, kan het in de praktijk alleen bij hoge uitzondering voorkomen dat je geen bardienst hoeft te draaien vanwege slecht weer. Dit betekent dat van jou verwacht wordt, dat je altijd naar het clubhuis komt om je bardienst te draaien. De bardienst voor de avond blijft tot minimaal 21.30 uur aanwezig. Het kan altijd nog droog worden, zodat er toch nog gespeeld wordt en dat men nadien nog een consumptie wil gebruiken.

 

Wat te doen als er geen spelers zijn:

Ook als er (nog) geen spelers op de baan zijn, dien je je  bardienst af te maken. Er kunnen altijd nog spelers komen.

 

Met vriendelijke groet,

De Bar Commissie.