bardiensten

Bardiensten TV Vego 2020.

Beste leden,

Inmiddels staat het barrooster voor 2020 weer on-line. De site is te bereiken op:  https://pr01.allunited.nl/club.php?section=TVVEGO

Eenmaal ingelogd zie je in het midden van deze pagina al jouw gegevens m.b.t. het lidmaatschap van  Vego. Aan de linker kant is het menu met meerdere opties te zien. Hierin vind je o.a. de gegevens over jouw lidmaatschap bij Vego en het Diensten rooster.

 • Home
 • NAW gegevens bijwerken
 • Privacy instellingen
 • Beëindigen lidmaatschap
 • Diensten rooster
 • Uitloggen

Aan de rechter kant van het scherm zie een balk met de tekst “ Klik voor hulp” .

Inmiddels zijn de meeste data van de activiteiten voor volgend jaar bekend en is het schema open gezet.

Om jouw diensten te plannen, in te zien of te wijzigen klik dan op:

Diensten rooster

Algemene informatie

 1. Met het lidmaatschap van TV Vego heb je de verplichting om 3 bardiensten per jaar te draaien voor de vereniging. Dit is van toepassing voor alle leden tussen de 18 en 8- jaar.
 2. De online inschrijving voor het barrooster 2020 is nu geopend.
 3. Je dient jezelf uiterlijk voor woensdag 1 april as. online te hebben ingeroosterd voor drie bardiensten.
 4. Op de pasjes middag/avond van 20 en 22 maart a.s. kunnen we indien nodig helpen met het indelen.
 5. Sta je niet ingeroosterd, dan zal TV Vego je uiterlijk op 1 april 2020 inplannen op drie willekeurig gekozen dagdelen.
 6. Je dient zelf te kijken wanneer je bent ingedeeld. Mochten deze data je niet uitkomen, dan ben jezelf verantwoordelijk voor het omruilen van jouw bardienst(en)
 7. De Bar Commissie verzoekt iedereen zoveel mogelijk in te roosteren tijdens toernooien en/of competitie. Door een goede bezetting zal er extra omzet gegenereerd kunnen worden.
 8. Toernooien: zie voor alle toernooien de activiteitenkalender op www.tvvego.nl
 9. Na het compleet maken van het barrooster zal er een origineel van het barrooster in het clubhuis te vinden zijn.
 10. Natuurlijk is het mogelijk om bardiensten te ruilen. Dit dient je zelf te regelen. Mocht je een bardienst geruild hebben met iemand, dan verzoeken wij je deze wijziging aan te passen in het barrooster. Tevens dien je bij een bardienst ruil een e­mail met de gewijzigde gegevens te sturen naar barteam@tvvego.nl
 11. Een ingeplande bardienst kan voor jou geen verrassing zijn. Je krijgt automatisch één week en één dag voor jouw bardienst een standaard e­mail, waarin je wordt herinnerd aan jouw bardienst. Uiteraard is deze melding alleen mogelijk indien je een geldig e­mailadres hebt ingevuld.
 12. Indien je, zonder geldende reden, niet komt voor jouw ingeplande bardienst, krijg je een boete van  € 30,- per niet nagekomen bardienst. Eigenlijk is dit geen boete, maar de gemiste omzet op een dagdeel, indien er geen bardienst is!

Fijne feestdagen en een gezond en sportief 2020,

Het Bar-team.

barteam@tvvego.nl