Sponsorcommissie

Wordt u ook partner van VEGO?

De sponsorcommissie van Tennisvereniging VEGO is een enthousiast team, dat zich inzet om sponsoren aan te trekken, te behouden en de relaties te onderhouden. De commissie vergadert maandelijks om ontwikkelingen te bespreken en het uitgestippelde beleid te waarborgen. In economisch mindere tijden is het voor verenigingen lastig om sponsoren te werven en behouden. De commissie is daarom erg content met de grote verbondenheid en steun van de huidige sponsoren en trouwe leden van onze tennisvereniging. Sponsoring is namelijk erg belangrijk voor het voortbestaan van een sportvereniging en dat beseft VEGO zich maar al te goed.

 

Door de financiële en/of materiële bijdrage van de actieve sponsoren worden er regelmatig diverse activiteiten en toernooien georganiseerd bij VEGO.Een groot pluspunt van onze tennisvereniging is dat er het hele jaar door gespeeld kan worden op de speciale TennisForce banen. Dus 100% exposure voor onze sponsorpartners.

Huidige sponsoren

 

Sponsoring op MAAT

Er zijn verschillende manieren om sponsorpartner te worden van onze gezellige tennisvereniging. Zo kunt u onder andere  uw bedrijfsnaam op een reclamebord en/of uw bedrijfsnaam/logo op de website plaatsen. Ook het sponsoren van een competitieteam, jeugd en/of doelgroep rolstoeltennis zijn interessante mogelijkheden. Maar we gaan ook graag met u in gesprek als het gaat om “Sponsoring op Maat”.

Wilt u een indruk van onze basis sponsormogelijkheden?

Sponsormogelijkheden
 

U kunt ook contact opnemen met onze relatiebeheerders:

Eric van Bruggen   06-14305192
Hans ter Weele      06-13446634

Pim Mulder            06-42101081

 

 

lid