Even voorstellen

Vego staat voor een gezellige en ondernemende tennisvereniging in Apeldoorn-Zuid die voor elke type tennisser iets te bieden heeft. Met een gezellige kantine en een heerlijk terras zijn alle faciliteiten aanwezig voor een in- of ontspannend potje tennis. Tennisvereniging Vego is op 12 maart 1959 opgericht. De naam Vego is een afkorting van "Voor Elkanders Genoegen Opgericht". Er zijn ongeveer 350 leden waarbij we streven naar een minimaal van 20% aan jeugdleden.

Het tennispark is eigendom van de vereniging, dat volledig draait op het initiatief en enthousiasme van haar leden. Vego is toegankelijk voor elke type speler. De club besteedt aandacht aan de competitiespeler, recreatieve tennisser en aan de jeugd. Vego organiseert gedurende het seizoen tal van activiteiten, van toernooien en rommelpotavonden tot een klaverjascompetitie.

Faciliteiten

De vereniging beschikt over zes verlichte Tennis-Force banen, twee verlichte kunstgrasbanen en een clubhuisaccommodatie met kleedruimten. Door de aanleg van de Tennis-Force banen kan er het gehele jaar door getennist worden. Vego is de enige tennisvereniging in Gelderland waar de gravelbanen vervangen zijn door deze tennisforce banen. Het voordeel van deze baansoort is dat water zeer snel wordt afgevoerd, het de speleigenschappen van gravel heeft én toch het gehele jaar kan worden bespeeld. Bij Vego kunt u dus 12 maanden per jaar tennissen!

Tennisforce 

Zes banen zijn voorzien van het zgn."Tennisforce". Dat is een baan met een polyurethaan gebonden ondergrond van mineraal materiaal met een open structuur. Voor meer informatie over Tennisforce kijk je op deze site van Oranjewoud.

 

Foto's
tijdens toernooien en evenementen kunnen foto's gemaakt worden ten behoeve van onze site en facebookpagina. Indien je hier bezwaar tegen hebt kun je een e-mail sturen naar info@tvvego.nl en zorgen wij ervoor dat jouw foto niet online komt.

Betaalmogelijkheden: -> PIN
Bij Vego is het alleen nog mogelijk per PIN te betalen.

Bekijk de huis en gedragsregels