Wedstrijd aanbod

Naast het reguliere aanbod van tennislessen en activiteiten voor de jeugd van TV Vego zijn er gedurende het jaar nog tal van mogelijkheden om in wedstrijdverband tegen elkaar te spelen. Voor de allerjongste kinderen is er de WorldTour en organiseren de verschillende verenigingen in de regio Tenniskids events. Dit is voor de kinderen die spelen in de klasse Rood en Oranje. De Worldtour is een competitie in het voor- en najaar op de zondagochtend waarbij je andere verenigingen bezoekt om wedstrijdjes te spelen. TV Vego zal ook regelmatig de ontvangende vereniging zijn.

De Tennskids events zijn meestal 1dagstoernooien georganiseerd door 1 van de tennisverenigingen.Voor de jeugd die in de klasse Groen en Geel spelen zijn er ook tal van mogelijkheden om gedurende het gehele jaar wedstrijden te spelen.

VEGO heeft zelf ook elke initatieven; Ouder Kind toernooi, Pepernoten toernooi, BrinQer VEGO toernooi (knltb toernooi in maart) Boers VEGO OPEN (knltb toernooi in juni)
Aan het einde van de zomer organiseren de Apeldoornse verenigingen elk jaar de Apeldoornse Tennis Kampioenschappen. De ATK. Tijdens dit toernooi worden er ook activiteiten voor de jeugd georganiseerd en kan je deelnemen aan het toernooi.

Mochten wij van andere verenigingen vernemen dat zij een toernooi organiseren dan zullen wij dit zoveel mogelijk proberen de communiceren aan de jeugdleden zodat de jeugd op de hoogte is van het wedstrijdaanbod.

Zie voor aanvullende informatie de volgende websites
Algemene informatie over Tenniskids: www.tenniskids.nl
Voor het wedstrijdaanbod Tenniskids: http://tenniskids.toernooi.nl (Rood, Oranje & Groen)
Voor het wedstrijdaanbod Geel: www.toernooi.nl

Voor meer informatie over de jeugd mail naar jeugdcie@tvvego.nl