Wedstrijd aanbod

Naast het reguliere aanbod van tennislessen en activiteiten voor de jeugd van TV Vego zijn er gedurende het jaar nog tal van mogelijkheden om in wedstrijdverband tegen elkaar te spelen. Voor de allerjongste kinderen is er de WorldTour en organiseren de verschillende verenigingen in de regio Tenniskids events. Dit is voor de kinderen die spelen in de klasse Rood en Oranje. De Worldtour is een competitie in het voor- en najaar op de zondagochtend waarbij je andere verenigingen bezoekt om wedstrijdjes te spelen. TV Vego zal ook regelmatig de ontvangende vereniging zijn.

De Tennskids events zijn meestal 1dagstoernooien georganiseerd door 1 van de tennisverenigingen.Voor de jeugd die in de klasse Groen en Geel spelen zijn er ook tal van mogelijkheden om gedurende het gehele jaar wedstrijden te spelen.

Dit betreft dan vooral de Voor- en Najaarscompetitie en de toernooien die de verschillende verenigingen in de regio organiseren.

  • Voor Groen zal deze vanaf 2017 gespeeld gaan worden op de zondagochtend
  • Voor Geel zijn de speeldagen de zaterdag of de zondag, op dit moment speelt de jeugd van TV Vego deze wedstrijden op de zaterdagochtend.
  • Ook voor deze leeftijdsgroep organiseren de verschillende verenigingen in de regio toernooitjes.

De toernooien voor de spelers in Groen vallen onder de Tenniskids. De toernooien voor de kinderen die in Geel spelen zijn opgedeeld in leeftijdsklassen. Bijvoorbeeld 11 tot en met 14 jaar en 11 tot en met 17 jaar.

Aan het einde van de zomer organiseren de Apeldoornse verenigingen elk jaar de Apeldoornse Tennis Kampioenschappen. De ATK. Tijdens dit toernooi worden er ook activiteiten voor de jeugd georganiseerd en kan je deelnemen aan het toernooi.

Mochten wij van andere verenigingen vernemen dat zij een toernooi organiseren dan zullen wij dit zoveel mogelijk proberen de communiceren aan de jeugdleden zodat de jeugd op de hoogte is van het wedstrijdaanbod.

Zie voor aanvullende informatie de volgende websites
Algemene informatie over Tenniskids: www.tenniskids.nl
Voor het wedstrijdaanbod Tenniskids: http://tenniskids.toernooi.nl (Rood, Oranje & Groen)
Voor het wedstrijdaanbod Geel: www.toernooi.nl

Competities
Zaterdag junioren - 2017

1e Gemengd 11 t/m 17
Sophie KOLK
Mirle Zwier@
Thomas Jeths
LAURENCE Meijer 

2e Gemengd 11 t/m 17
ELISE Ruiter  @
SABINE Visser 
JORRIT Bouwmeester 
SANDRO Swabedissen


3e gemengd 11 t/m 17
VERA v Boekel   @
BRITT van de Veen
ANNE RUTH Wilbrink 
JENS Louman
LAURENS Niessen 
BOY Westrik