Remeha

Remeha

 Remeha levert een bijdrage aan het topsportklimaat van VEGO

 Remeha is al sinds 1935 een toonaangevende comfort innovator op het gebied van warmte en warm water. In meer dan  75    jaar is er veel veranderd. Op het gebied van techniek, energieverbruik en impact op het milieu. Door vooruitstrevende producten te ontwikkelen is Remeha altijd in staat geweest koploper te zijn in haar vakgebied.

Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor zowel utiliteit als woningbouw.  Ons productassortiment bestaat uit cv-ketels, (zonne)boilers, thermostaten, warmtepompen, warmwater-oplossingen en aanverwante techniek. Onze klanten vinden altijd een optimale balans tussen optimaal comfort en maximale energiezuinigheid, met oog voor duurzame oplossingen.

Voor de verwarming en warmwatervoorziening van tennisverenging VEGO heeft Remeha een Calenta en een thermostaat (iSense) geleverd. De Remeha Calenta is dé cv-ketel voor de comfortliefhebber. Een krachtige ketel met een korte opwarmtijd. Daardoor is het snel aangenaam warm. De Calenta levert ook extreem snel warm water in royale hoeveelheden. Ondanks zijn grote vermogen is de Calenta is één van de zuinigste ketels op de markt. De soepele, geleidelijke werking van de Calenta maakt de ketel niet alleen zuinig, maar zorgt ook voor de juiste temperatuur op het gewenste moment. En met de Remeha iSense kan de verwarming zeer eenvoudig ingesteld worden, rekening houdend met de buitentemperatuur. Elke ketel wordt volledig in Nederland geassembleerd, vooringesteld en getest geleverd.

Bezoek de website van Remeha