Trainer en tennisles

Tennisles en trainer

Tennisvereniging Vego heeft ervaren trainers die je het tennisspel goed kunnen bijbrengen.

De afgelopen 2 jaar heeft Joey Joosten als 1 van de tennisleraren van Gelre Tennis (Jörgen ten Hove) bij TV VEGO de tennislessen verzorgt. De leden die les hebben gehad, zijn/waren hier zeer tevreden over. Joey gaat per 1 april 2020 als zelfstandig tennistrainer verder onder de naam Tennisschool Joosten.
Wij hebben veel vertrouwen in de capaciteiten van Joey Joosten als tennisleraar. We willen ook graag de betrokkenheid van de tennistrainer(s) bij TV VEGO vergroten. Daarom heeft TV VEGO besloten om per 1 april 2020 met tennisschool Joosten verder te gaan. Bij onvoorziene omstandigheden zal tennisschool Joosten terug kunnen vallen op de expertise van Gelre Tennis. Dit alles is in goed overleg gegaan met Jörgen ten Hove (eigenaar Gelre Tennis).

Joey zal de tennislessen voor jong en oud verzorgen maar daar blijft het niet bij. Bij speciale clubevenementen, toernooien en verenigingsdagen zal hij aanwezig zijn. Ook het bestuur (technische commissie / jeugdcommissie) kunnen een beroep doen op zijn expertise. Joey zal meedenken bij de samenstelling van de competitieteams, zal de competitietrainingen verzorgen. Door de juiste coaching zijn de teams klaar voor de competitie.

Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking met Tennisschool Joosten.