Maak kennis met tennis - gratis proefles

Geplaatst op:

dinsdag 16 maart 2021

Geplaatst door:

beheerder

Categorieën

Reacties

reactie(s)

Maak kennis met tennis - gratis proefles

Na de succesvolle actie met de jeugd richten we ons nu op de senioren. Tennisschool Joosten organiseert gratis proeflessen voor senioren.

Het is voor iedereen die kennis wilt maken met de tennissport. Ben je net lid geworden van de vereniging of ken je iemand die kennis wilt maken met de tennissport? Attendeer ze dan op de gratis proeflessen op maandag 29 maart 19.30 tot 20.30 uur en zaterdag 3 april 15.00 tot 16.00 uur. Opgeven kan door een mail te sturen naar: Vego@tennisschooljoosten.nl.

————————————————————

Verder willen we je nog op het volgende wijzen. Inschrijven voor de tennislessen is verlengd tot en met 18 maart. Ben jij je vergeten in te schrijven voor de tennislessen? Doe dit dan snel voor 18 maart.

De lessen zullen verzorgd worden door Joey Joosten en vanaf 1 april ook door Kai Arnold.

Dus wil jij je techn iek bijschaven of meer inzicht krijgen in het tactische aspect van tennis? Of wil jij werken aan dat ene knelpunt waar je telkens vastloopt? Wil je graag beter worden en plezier hebben in het spelletje? De inschrijving voor de trainingen van het zomerseizoen op TV Vego is geopend! Inschrijven kan door digitaal het inschrijfformulier in te vullen (zie onderstaande link). Inschrijven kan tot en met 18 maart. We proberen 1 week voor de start van het seizoen de indeling bekend te maken.

Klik op de volgende link om naar het inschrijfformulier te gaan:

https://tennisschooljoosten.nl/inschrijfformulier-tvvego/

Klik op de volgende link om de lesdata te bekijken:

https://tennisschooljoosten.nl/download/Zomerseizoen-2021-Seizoensplanning.pdf

Mocht je vragen hebben over de lessen, neem dan contact op door te bellen/appen naar 0615965336 of te mailen naar vego@tennisschooljoosten.nl. In overleg is veel mogelijk.

We hopen je sn el op de baan te zien!

Groet,

 

Reacties: