Tenniskidsmiddagen op TV VEGO

Geplaatst op:

zaterdan 01 mei 2021

Geplaatst door:

beheerder

Categorieën

Reacties

reactie(s)

Tenniskidsmiddagen op TV VEGO

Negen weken lang waren er elke week 148 enthousiaste kinderen te vinden op ons tennispark. Samen met vrijwilligers van TV VEGO en trainers van Tennisschool Joosten hebben de kinderen op een leuke manier kennis gemaakt met tennis.

De actie is opgezet in samenwerking met de gemeente Apeldoorn met als doel om kinderen meer te laten bewegen tijdens corona. Elke week zorgde Albert Heijn er voor dat alle kinderen heerlijk vers fruit konden eten tussen de activiteiten door.

48 kinderen hebben zich aangemeld om te blijven tennissen bij TV VEGO. Leuk dat jullie blijven tennissen en welkom bij onze vereniging! We hopen natuurlijk dat alle kinderen die mee hebben gedaan lekker blijven sporten en bewegen.

We willen alle kinderen, vrijwilligers van TV VEGO en de trainers van Tennisschool Joosten bedanken voor hun inzet en geweldige enthousiasme! Zonder jullie inzet hadden we deze kinderen niet zo een mooi programma kunnen bieden. Bedankt ook voor al het lekkere fruit van de Albert Heijn en de ondersteuning van de gemeente Apeldoorn!

Met sportieve groet,

Het bestuur

 

Reacties: