top of page
Interview Thomas 

Hoi ik ben Thomas Dekker, ik ben 16 jaar en ik zit op het Christelijk Lyceum in Apeldoorn. Vanaf dat ik negen jaar ben tennis ik al bij TV VEGO. Vanaf het begin van dit jaar (2023) zit ik in de Jeugdcommissie maar voor die tijd hielp ik ook al wel met activiteiten van de vereniging.

Ik ben vrijwilliger geworden omdat ik het heel leuk vind om anderen te helpen en om te tennissen. Samen met de Jeugdcommissie is het leuk om activiteiten voor de jeugd te organiseren en alle blije gezichten te zien. Het is erg gezellig en de sfeer is altijd erg fijn.

Samen met de Jeugdcommissie organiseer ik activiteiten voor de jeugd zoals bijvoorbeeld jeugdtoernooien, het ouder- kindtoernooi, het oliebollentoernooi en mentortennis voor jeugdleden.

Wat ik heel leuk vind is als de kinderen plezier hebben en tegelijkertijd beter worden in tennis. Ik vind het ook gezellig om te doen en iedereen is enthousiast. Zelf leer ik er ook dingen van zoals het plannen en organiseren van activiteiten. Het zou heel fijn zijn als zich meer vrijwilligers aanmelden voor de Jeugdcommissie of om te helpen bij één of twee activiteiten van de Jeugdcommissie. Niet iedereen kan altijd en daarom is het fijn als er meer mensen zijn die kunnen helpen. Zelf kan ik soms ook niet omdat ik bijvoorbeeld moet leren of omdat ik een bijbaantje heb. Als we met meer vrijwilligers zijn kunnen we het organiseren van activiteiten beter verdelen.

 

Zelf ben ik gemiddeld ongeveer drie uur per week bezig met mijn activiteiten voor de Jeugdcommissie maar het verschilt ook heel erg van week tot week. Tijdens een toernooiweek gaat er meer tijd in zetten terwijl het in de wintermaanden juist vaak rustiger is. Tegen iedereen die twijfelt of het iets voor hem of haar is zou ik zeggen kom gewoon gezellig een keer meehelpen. Ook als je maar één of twee keer kunt helpen zijn wij daar al heel blij mee!

 

bottom of page