Tenniskids

Tennis een moeilijke sport om te leren? Nu niet meer! Met Tenniskids biedt TV Vego jeugdspelers (van 4 t/m 10 jaar) leuke en leerzame activiteiten, waardoor ze eerder het tennisspel kunnen spelen dan nu vaak het geval is. Hoe? Door klein te beginnen. In drie stappen bereiden onze trainers jonge kinderen voor op het echte tennisspel: op een hele baan met echte tennisballen. Van Rood naar Oranje en Groen!

 

Tenniskids ROOD

Tenniskids ROOD

In deze eerste fase maken kinderen kennis met het tennisspel. Zij ontwikkelen basisvaardigheden zoals bewegen en coördinatie, nemen deel aan veel leuke activiteiten en spelen kleine wedstrijden.

 

 

Tenniskids ORANJE

In de tweede fase wordt gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de basisvaardigheden. Kinderen leren nieuwe slagen en technieken, die hen voorbereidt op het spelen op een grote baan. De wedstrijden worden steeds langer.


 

Tenniskids GROEN

Dé voorbereiding op het ‘hele baan’ tennis! Kinderen in deze fase zijn groter en sterker en dus in staat de hele baan te bestrijken. Techniek en tactiek worden verder ontwikkeld, evenals atletische vaardigheid. Wedstrijden worden wederom langer en competitietennis speelt een belangrijkere rol.


Spelenderwijs leren tennissen

Spelplezier en het ontwikkelen van vaardigheden, daar gaat het om. Aangepaste baanlengtes en speciale Tenniskids lesmaterialen zoals: stickerboekjes, scorekaarten, gimmicks en certificaten sluiten perfect aan bij de mogelijkheden en de belevingswereld van jonge kinderen. Spelenderwijs leren ze technisch en tactisch goed tennissen. Wie weet, levert het TV Vego een aantal talenten op!

De trainers zijn er klaar voor. Zij volgden een speciale Tenniskids-cursus en beschikken over nieuwe, professionele en inspirerende lesmaterialen. Ze kunnen niet wachten om met Tenniskids aan de slag te gaan!

De tenniskids betalen het jaar waarin ze lid worden een introductiebedrag van € 30,- Het volgende jaar dat zij lid zijn betalen ze de reguliere jeugdcontributie.