top of page

VEILIG SPORTKLIMAAT

Bij TV VEGO staat veilig sporten voorop!

VEILIG SPORTKLIMAAT

Voor Elkanders Genoegen Opgericht betekend dat iedereen veilig kan sporten. In de huisregels van TV VEGO  kunt u de  belangrijkste afspraken van onze tennisvereniging nalezen. Het is een document met mooie woorden en goede bedoelingen. Wat wij nog veel belangrijker vinden is hoe we met elkaar omgaan, dat bepaald de sfeer op ons park. Dat doen we samen, de leden, de commissieleden en het bestuur. Coach elkaar op een positieve manier om TV VEGO een sportieve, sociale en veilige sportvereniging voor iedereen te houden waar iedereen met plezier kan sporten.

Gedragscode voor trainers, coach of begeleider
Schep een omgeving en een sfeer, waarin sociale veiligheid gewaarborgd is en ook zo wordt ervaren. Houd je aan de veiligheidsnormen, en -eisen. 
Lees verder

Vertrouwenscontactpersoon (VCP)
Ongewenst gedrag (pesten, (seksuele)intimidatie, bedreiging, mishandeling, belediging en discriminatie) wordt bij TV VEGO niet accepteert. Iedereen heeft recht op een prettige en veilige omgeving voor het beoefenen van zijn/haar sport/hobby, in een sfeer waarin iedereen elkaar met respect en sympathie tegemoet treed.

Willemien Maathuis                     Hans Turlings

 e-mailadres: vcp@tvvego.nl

Download het document met meer informatie over de VCP

Beleid ongewenste omgangsvormen
De vertrouwenspersoon is beschikbaar voor ieder VEGO lid die met ongewenste omgangsvormen wordt geconfronteerd.
Lees verder

Veilig Sportklimaat: Veelgestelde vragen
bottom of page