top of page

TENNIS MENTOREN

Wat zijn tennis mentoren?

Tennis mentoren zijn ervaren tennissers die leuk vinden om samen met jouw te werken aan je tennistechniek en spelinzicht. Tijdens de mentor tennis bijeenkomsten wordt aandacht besteedt aan de basistechnieken van tennis zoals de volley, smash en service maar ook aan het uitleggen van spelregels, tactiek en spelpositie.

Een mentor tennis bijeenkomst duurt twee uur waarbij het eerste uur bestaat uit een aantal oefeningen om je techniek en behendigheid te verbeteren. Het tweede uur speel je een partijtje met andere leden en krijg je tips over speltactiek en de positie in het veld.

Behalve dat je actief werkt aan je tennisvaardigheid is het ook een gezellige bijeenkomst om snel kennis te maken met andere leden van de vereniging. Er zijn aparte mentorbijeenkomsten voor jeugd en voor senioren.

Doe je een keer mee? Er staan 13 vrijwilligers voor je klaar (niet allemaal op de foto)! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto van links naar rechts: Rob, Jan, Peter, Richard, Juliette, Mijke, Thomas en Remco

Wanneer 
Senioren - gemiddeld is er twee keer per maand mentoren tennis voor de senioren op zaterdagochtend 10:00 - 12:00.

Jeugd  - gemiddeld één keer paar maand op zaterdagochtend 10.00 - 12.00 en voor de jeugd zijn er ook nog andere jeugdactiviteiten op de zaterdag. 
Via een Whatsapp groep voor senioren of een aanmeldformulier voor de jeugd  kun je aangeven of je aanwezig bent zodat we weten wie komt.

Heb je nog vragen of wil je je hiervoor aanmelden?
Contactpersoon senioren: Peter Bosch 06-51 29 84 64
Contactpersoon jeugd: Remco Dekker 06-44 46 88 02

WhatsApp Image 2023-09-30 at 17.17.30.jpeg
bottom of page