TENNISLES

Wij vinden het belangrijk dat mensen succesbelevingen hebben op ieder niveau, of je nou een recreatieve speler bent of competitief gericht. Eigen successen geven plezier, voldoening en motivatie om door te gaan. Iedere speler heeft zijn of haar eigen doel en Tennisschool Joosten past zijn trainingen daar op aan.

De tennisschool kijkt ook naar de persoonlijke kwaliteiten en speeleigenschappen, want iedereen heeft andere aanwijzingen nodig om tot succes te komen.

Het gaat niet alleen om het technische aspect van tennis, maar ook om al die andere dingen die bij tennis komen kijken en die het spelletje zo mooi maken. Denk hierbij aan de tactiek en het fysieke en mentale deel van tennis. We brengen deze verschillende aspecten terug in de trainingen en vinden het ook belangrijk om de trainingen uitdagend en vernieuwend te laten zijn.

Kay Arnold en Joey Joosten
Nog vragen, neem contact op met Joey Joosten bel of stuur een bericht naar of
06-15965336 stuur een e-mail

 

Les seizoen

Het jaar is opgedeeld in twee seizoenen. Het zomerseizoen, (van 1 april tot 1 oktober) dat bestaat uit 16 lessen en het winterseizoen (van 1 oktober tot 1 april) dat bestaat uit 18 lessen. Je kunt je per seizoen (6 maanden) voor een vast bedrag opgeven voor tennislessen.

 

Het les jaar is opgedeeld in twee seizoenen. Het zomerseizoen, 16 lessen (van 1 april tot 1 oktober) en het winterseizoen, 18 lessen (van 1 oktober tot 1 april).
 

Tarieven per maand per persoon 6 maanden vast bedrag.

Tarieven winterseizoen;

  • 18x privé les 25 minuten 1 persoon € 69,-  per maand

  • 18x privé les 50 minuten 1 persoon € 138,- per maand 

  • 18x duo les 50 minuten 2 personen € 69,- per maand

  • 18x duo les 25 minuten 2 personen € 35,- per maand

  • 18x groeps les 50 minuten 3 personen € 46,- per maand

  • 18x groeps les 50 minuten 4 personen € 35,- per maand

Tennisles TV VEGO, jeugd sensioren