top of page
TENNISLES

Inmiddels is de inschrijving voor de lessen van oktober 2023 gesloten. Om te kijken of er mogelijkheden zijn om nog lessen te volgen kun je contact opnemen met Club Tennis.

Daarnaast is het goed te weten dat wij ook mentoren tennis aanbieden lees hier meer over mentoren tennis


Leuk dat je interesse hebt in het volgen van tennislessen bij TV VEGO. Vanaf oktober 2023 zullen de lessen gegeven worden vanuit de organisatie Club Tennis. We vinden het belangrijk om iedereen uitdagende lessen aan te bieden, zowel voor de beginnende tennisser als de gevorderde speler. Onze trainers werken aan de doelstellingen binnen de spelsituaties van tennis. Veel balcontacten, plezier en samenwerken staan daarbij centraal. Het aankomende winterseizoen zullen in ieder geval Krista Schut (Hoofdtrainer) en Gerben Bouwman actief zijn op TV VEGO.

We stellen de trainers alvast graag verder aan je voor.

Contactgegevens Club Tennis:
info@clubtennis.nl

Krista Schut 06-54694913

Gerben Bouwman 06-53190454

 

Tarieven

Onderstaande prijzen gelden voor de genoemde groepen en zijn op basis van 50 minuten. Het gaat om 15 lessen waarbij we 20 lessen hebben ingepland. Als we meer dan 15 lessen kunnen geven dan zullen deze nog afzonderlijk worden gefactureerd.
 

  • Tenniskids 4-6                           € 178,- p.p.

  • Jeugd groep 4                          € 178,- p.p.

  • Jeugd duo 2                             € 356,- p.p.

  • Volwassen groep 4                   € 178,- p.p.

  • Volwassen duo 2                       € 356,- p.p.

Krista Schut

Zoals je in het filmpje kon zien geeft Krista al meer dan 20 jaar tennisles. In die 20 jaar is ze zich gaan specialiseren op het aanbrengen van tennisvaardigheden bij de jongste jeugd. Ze haalt erg veel plezier uit de ontwikkeling die de kinderen door maken. De kinderen die starten met tennis leren al snel hoe ze controle krijgen over de bal. Zijn de kinderen al wat verder dan ligt de uitdaging in het spelen van punten. Soms kan dit nog een beetje spannend zijn maar Krista helpt je graag richting het spelen van competitie. Het spelen van wedstrijden op de club met je teamgenoten geeft veel kinderen plezier en we zien ook dat hoe vaker kinderen op de baan te vinden zijn, hoe leuker ze het spelletje gaan vinden. Naast het spelenderwijs leren van de tennisvaardigheden staat het plezier bij de lessen van Krista altijd centraal. Tot snel, op en rond de club.

Introductievideo Krista: klik hier 

 

Gerben Bouwman

Gerben is op zijn 5e jaar begonnen met tennissen en tennis is daarna altijd een grote rol in zijn leven blijven spelen. In de jeugd was hij dagelijks op de baan te vinden, speelde hij veel ranglijsttoernooien en stond hij in de top 10 van Nederland. Plezier stond hierin altijd centraal en dit draagt hij ook uit in zijn tennislessen. Gerben geeft les aan (getalenteerde) jeugdspelers en volwassenen. Het leuke aan tennis vindt hij dat je altijd weer aan iets kan werken om te verbeteren. Bij jonge kinderen zie je dat ze snel stappen maken, maar ook de recreatieve of prestatieve speler kan zich altijd blijven ontwikkelen. Dat kan ‘m in kleine aanpassingen of tips zitten, waar grote vooruitgangen mee kunnen worden geboekt. Hij vindt het leuk hier een motiverende rol in te spelen door met de spelers te werken aan de tennisvaardigheden, zowel op technisch als tactisch gebied. Daarnaast vindt Gerben het ook belangrijk om bij jeugdspelers te werken aan de breed motorische ontwikkeling in het algemeen, zodat ze veelzijdig leren bewegen en daardoor langer actief zullen blijven sporten.

Introductievideo Gerben: klik hier

Tennisles: Neem contact op
bottom of page