top of page
TENNISLES

Wat leuk dat je lessen wil volgen bij TV VEGO. Wij werken samen met Tennisschool Joosten.

Tennisschool Joosten kent twee lesperiodes per jaar.

 1. Lesperiode april t/m september
  -> inschrijven februari/begin maart

 2. Lesperiode oktober t/m maart
  -> inschrijven augustus/begin september

Heb je net de inschrijfperiode gemist dat is jammer maar Tennisschool Joosten kan kijken of je mogelijk alsnog kunt instromen. Gaat dat niet lukken je in te voegen binnen de reeds lopende lessen dan stuurt Tennisschool Joosten je door naar TV VEGO. Samen met jou en vrijwilligers bekijken hoe je tijdelijk op een andere manier kunt overbruggen tot aan de nieuwe lesreeks.

 

Tennisschoool Joosten

Wij vinden het belangrijk dat mensen succesbelevingen hebben op ieder niveau, of je nou een recreatieve speler bent of competitief gericht. Eigen successen geven plezier, voldoening en motivatie om door te gaan. Iedere speler heeft zijn of haar eigen doel en Tennisschool Joosten past zijn trainingen daar op aan.

De tennisschool kijkt ook naar de persoonlijke kwaliteiten en speeleigenschappen, want iedereen heeft andere aanwijzingen nodig om tot succes te komen.

Het gaat niet alleen om het technische aspect van tennis, maar ook om al die andere dingen die bij tennis komen kijken en die het spelletje zo mooi maken. Denk hierbij aan de tactiek en het fysieke en mentale deel van tennis. We brengen deze verschillende aspecten terug in de trainingen en vinden het ook belangrijk om de trainingen uitdagend en vernieuwend te laten zijn.

Kay Arnold en Joey Joosten
Nog vragen, neem contact op met Joey Joosten bel of stuur een bericht naar of
06-15965336 stuur een e-mail

 

Les seizoen

Tennisschool Joosten is gestart in 2020 bij Vego. We staan voor actieve en betrokken trainers die zich ten alle tijden willen inzetten voor de vereniging. Op T.V. Vego geven Joey Joosten, Dimitri Buitenhuis en Kai Arnold les.

 

 

 

Het les jaar is opgedeeld in twee seizoenen. Het zomerseizoen, 16 lessen (van 1 april tot 1 oktober) en het winterseizoen, 18 lessen (van 1 oktober tot 1 april).

Tarieven per maand p.p. 6 maanden vast bedrag.

Tenniskids, JUNIOREN EN SENIOREN

 • 16x privé les 25 minuten 1 persoon € 64,- per maand.

 • 16x privé les 50 minuten 1 persoon € 128,- per maand.

 • 16x duo les 25 minuten 2 personen € 32,- per maand.

 • 16x duo les 50 minuten 2 personen € 64,- per maand.

 • 16x groeps les 50 minuten 3 personen € 43,- per maand.

 • 16x groeps les 50 minuten 4 personen € 32,- per maand.

Klik op de volgende link om je in te schrijven voor de tennislessen
op T.V. Vego: https://tennisschooljoosten.nl/inschrijfformulier-tvvego/Indien je besluit tennisles te nemen bij TV VEGO is het ook noodzakelijk lid te zijn/worden van TV VEGO.

Tennisles TV VEGO, jeugd sensioren
Tennisles: Neem contact op
bottom of page