top of page

JEUGD

Jubileum JEUGDACTIE

 

TV VEGO bestaat dit jaar 65 jaar. Dat willen graag met jou vieren.

 

Voor € 6,50 kun je drie maanden tennissen. Geldig voor jeugd van 6 tot 18 jaar.

INCLUSIEF;

6x spelenderwijs mentorentennis (lees meer over mentorentennis)

Lenen van materiaal (rackets en ballen)

 

bekijk hier de actieflyer

Jeugdleden die plezier hebben in tennis. Dat vinden wij bij TV VEGO belangrijk. Daarom organiseert onze Jeugdcommissie (JC) activiteiten special voor jeugdleden.  TV VEGO heeft veel enthousiaste jeugdleden in de leeftijd van 4 tot 17 jaar en heeft een uitgebreid programma aan activiteiten.  Je kunt dan denken aan:

-       Tennistoss (iedere maand)
al onze jeugdleden die zin hebben om te tennissen, geven zich van te voren op en verzamelen bij TV VEGO. Afhankelijk van de opkomst wordt de lengte van de partijen bepaald, zodat iedereen ongeveer evenveel kan spelen. Voor de jongste spelers worden er oefeningen en spelletjes gedaan. Aanmelden hiervoor kan via e-mail

-      Tennisles 

-      Voor- en najaartscompetitie (teamindeling, inschrijving en thuiswedstrijden)

-      Open VEGO BrinQer toernooi (maart)

-      Open VEGO jeugd toernooi (augustus)

-      Pepernoten toernooi (november)

-      Oliebollentoernooi (december)
-      Mentoren tennis, gratis training door mentoren van TV VEGO (vrijwilligers) voor jeugdleden om je tennis en bal vaardigheden te ontwikkelen 

En nog veel meer activiteiten. Natuurlijk kun je ook terecht bij de Jeugdcommissie als je een vraag hebt of leuke ideeën!

Jaarlijks organiseert TV VEGO twee grote voor toernooien voor tennissend Apeldoorn en omstreken op ons park. Voor zowel jeugd als senioren.
 

BrinQer VEGO Toernooi - maart
Al ruim 10 jaar lang heeft BrinQer haar naam aan dit toernooi verbonden. Ons inmiddels bekende tennistoernooi in Apeldoorn, een stad met maar liefst negen tennisverenigingen, is altijd het eerste toernooi van het tennisseizoen. Dit vindt altijd plaats begin maart. De aanmeldingen verlopen via toernooi.nl. We kennen zowel het BrinQer Toernooi voor de senioren als voor de jeugd in verschillende categorieën. Het is een populair toernooi een mooie oefening voor de start van de competitie. Tijdens dit toernooi is er op de vrijdag live muziek in het clubhuis.

 

OPEN VEGO  jeugdtoernooi - augustus
Elk jaar staat in augustus het jeugdtoernooi op de kalender. Ook hier zijn we toegankelijk voor zowel de jeugd als de senioren. Voor dit toernooi kun je ook aanmelden via toernooi.nl 

JEUGD

Het  eerste jaar betaal je voor het lidmaatschap € 30,- daarna € 75,- per jaar
(t/m 9 jaar)

€ 85,- per jaar
(t/m 17 jaar)

Gratis gebruik van de tennisbanen en onbeperkt tennissen

TENNISLES

Het is ook mogelijk om tennisles te volgen bij ons. We hebben twee momenten per jaar dat je je kunt aanmelden voor lessen. (voor- en najaar)
 

Lees meer over tennisles klik op onderstaande button

VRAGEN?

Inschrijven voor activiteiten of andere vragen voor de jeugdcommissie laat het ons weten

bottom of page