top of page

OVER ONS - TV VEGO

Facebook TV VEGO.jpg
ClubApp logo algemeen.jpg

Meer weten over de mogelijkheden van de Clubapp -> 

ClubApp apple.JPG

Download de Clubapp voor IOS/APPLE

ClubApp Android.jpg

Download de Clubapp voor ANDROID

 

 

Het tennispark is eigendom van de vereniging, dat volledig draait op het initiatief en enthousiasme van haar leden. TV VEGO is toegankelijk voor elke type speler. De club besteedt aandacht aan de competitiespeler, recreatieve tennisser en aan de jeugd. TV VEGO organiseert gedurende het seizoen tal van activiteiten, van toernooien en rommelpotavonden tot een klaverjascompetitie.
 

FACILITEITEN

De vereniging beschikt over zes verlichte Smashcourt banen en een clubhuisaccommodatie met kleedruimten. Door de aanleg van de Smashcourt banen kan er het gehele jaar door getennist worden. TV VEGO is de enige tennisvereniging in Gelderland waar de gravelbanen vervangen zijn door deze tennisforce banen. Het voordeel van deze baansoort is dat water zeer snel wordt afgevoerd, het de speleigenschappen van gravel heeft én toch het gehele jaar kan worden bespeeld. Bij TV VEGO kunt u dus 12 maanden per jaar tennissen!
 

SMASHCOURT

Zes banen zijn voorzien van "SmashCourt". Smashcourt is een ondergrond voor tennisbanen, die qua speeleigenschappen erg lijkt op kunstgras, maar qua kleur en uitstraling lijkt op gravel. Smashcourt is beter tegen weersomstandigheden bestand dan gravel, zeker indien deze baan ook op een lava ondergrond wordt aangelegd, en kan dan ook het hele jaar door bespeeld worden. Smashcourt behoort tot de categorie 'Roodzand kunstgrasbanen'.

FOTO'S

Foto's tijdens toernooien en evenementen kunnen foto's gemaakt worden ten behoeve van onze site en facebookpagina. indien je hier bezwaar tegen hebt kun je een e-mail sturen naar TV VEGO en zorgen wij ervoor dat jouw foto niet online komt.

 

             Bekijk alle foto's op onze facebookpagina TV VEGO

 

VEILIGSPORTKLIMAAT

Bij TV VEGO staat veilig sporten voorop! lees verder
 

HUISREGELS
Bekijk de huisregels van TV VEGO


CLUBAPP (alleen beschikbaar voor leden)
De AllUnited ClubApp is uniek en houdt jou als tennisser op de hoogte. Wat speelt er op de club. Wanneer kan ik spelen? Wat is er op de club te doen wat betreft activiteiten.

De AllUnited ClubApp geeft antwoord op al deze vragen. De ClubApp stuurt ook pushberichten (notificaties) zo ben je realtime op de hoogte van de laatste berichten. De pushberichten moet je zelf activeren in de app. De app is beschikbaar voor Android en IOS/Apple gebr

 


 

 

 

 

 

 

 

Verantwoord alcohol schenken
De e-learning ‘Voor Elkaar | Sport’ is vanuit ons in samenwerking met VWS en drie andere branches speciaal ontwikkeld voor barvrijwilligers/medewerkers van sportkantines. Met de juiste kennis kun je goed beslagen ten ijs komen in verschillende situaties.

Ga naar de gratis e-learning

Clubhuis TV VEGO.jpg
Overdekt verwarmd terras.jpg
20210919_124928.jpg
bottom of page