OVER ONS - TV VEGO

 

 

 

 

 

Het tennispark is eigendom van de vereniging, dat volledig draait op het initiatief en enthousiasme van haar leden. TV VEGO is toegankelijk voor elke type speler. De club besteedt aandacht aan de competitiespeler, recreatieve tennisser en aan de jeugd. TV VEGO organiseert gedurende het seizoen tal van activiteiten, van toernooien en rommelpotavonden tot een klaverjascompetitie.
 

FACILITEITEN

De vereniging beschikt over zes verlichte Tennis-Force banen, twee verlichte kunstgrasbanen en een clubhuisaccommodatie met kleedruimten. Door de aanleg van de Tennis-Force banen kan er het gehele jaar door getennist worden. TV VEGO is de enige tennisvereniging in Gelderland waar de gravelbanen vervangen zijn door deze tennisforce banen. Het voordeel van deze baansoort is dat water zeer snel wordt afgevoerd, het de speleigenschappen van gravel heeft én toch het gehele jaar kan worden bespeeld. Bij TV VEGO kunt u dus 12 maanden per jaar tennissen!
 

TENNISFORCE 

Zes banen zijn voorzien van het zgn."Tennisforce". Dat is een baan met een polyurethaan gebonden ondergrond van mineraal materiaal met een open structuur. Voor meer informatie over Tennisforce kijk je op deze site van Oranjewoud.

FOTO'S

Foto's tijdens toernooien en evenementen kunnen foto's gemaakt worden ten behoeve van onze site en facebookpagina. indien je hier bezwaar tegen hebt kun je een e-mail sturen naar TV VEGO en zorgen wij ervoor dat jouw foto niet online komt.

 

             Bekijk alle foto's op onze facebookpagina TV VEGO

 

VEILIGSPORTKLIMAAT

Bij TV VEGO staat veilig sporten voorop! lees verder


 

HUISREGELS
Bekijk de huisregels van TV VEGO


CLUBAPP (alleen beschikbaar voor leden)
De AllUnited ClubApp is uniek en houdt jou als tennisser op de hoogte. Wat speelt er op de club. Wanneer kan ik spelen? Wat is er op de club te doen wat betreft activiteiten.

De AllUnited ClubApp geeft antwoord op al deze vragen. De ClubApp stuurt ook pushberichten (notificaties) zo ben je realtime op de hoogte van de laatste berichten. De pushberichten moet je zelf activeren in de app. De app is beschikbaar voor Android en IOS/Apple gebruikers

  

Facebook TV VEGO.jpg
ClubApp logo algemeen.jpg

Meer weten over de mogelijkheden van de Clubapp -> 

ClubApp apple.JPG

Download de Clubapp voor IOS/APPLE

ClubApp Android.jpg

Download de Clubapp voor ANDROID

Clubhuis TV VEGO.jpg
Overdekt verwarmd terras.jpg
20210919_124928.jpg