top of page

2024

VECHTPAREN
- interne mixcompetitie -

VEGO interne mixcompetitie 2024 

Ook in 2024 barst de strijd om de vier Vechtparenbokalen weer los!

Deze interne mixcompetitie staat al jaren garant voor enorm gezellige speeldagen, al gaat het er op de baan zeer fanatiek aan toe. Gelukkig staan er na de wedstrijden altijd heerlijke hapjes klaar voor de moegestreden deelnemers.

 

We spelen op zaterdagavonden, verdeeld over de periode maart tot en met oktober. Elk koppel speelt per speeldag maximaal twee wedstrijden. Je wordt op sterkte ingedeeld in één van de vier poules, dus er is plek voor ieder niveau.

 

Je kunt je tot en met 16 februari als koppel aanmelden voor de interne mixcompetitie. Deed je vorig jaar al mee? Dan gaan we er vanuit dat jullie dit jaar weer meedoen. Wil je niet meer meedoen, meld dit dan uiterlijk 16 februari.

 

Deelname kost €20,- per persoon (€40,- per koppel).

 

Heb je nog geen mixpartner op het oog, maar heb je wel interesse om mee te doen? Laat het ons dan weten, dan kijken we of een partner kunnen vinden.

 

Geef bij je aanmelding ook je verhinderingen door (maximaal 2), zodat we daar in de planning zo veel mogelijk rekening mee kunnen houden. Hieronder vind je een overzicht van de speeldata:

 

  • Zaterdagavond 16 maart

  • Zaterdagavond 30 maart

  • Zaterdagavond 15 juni

  • Zaterdagavond 29 juni

  • Zaterdagavond 31 augustus

  • Zaterdagavond 19 oktober (slotdag)

 

Aanmelden kan via de mail of Whatsapp

naar onderstaande contactgegevens.

 

Ruby en Jerom Marseille

jerom@hotmail.nl - 0621467975

WhatsApp Image 2024-01-21 at 15.32.00.jpeg
bottom of page